De leukste weekendjes weg in Duitsland: Berlijn, Dusseldorf, Keulen, Munchen....

Tips weekendje Duitsland

Vindt hier de beste weekendje weg deals in Duitsland!

  • Geen reserveringskosten!
  • Wereldwijd ruim 1,2 miljoen hotels, hostels en vakantiewoningen!
  • Beste prijsgarantie!

Houdt u van mooie steden en vriendelijke mensen? Hier vind je informatie en tips voor een voordelig weekendje Duitsland! Lekker shoppen in een van de grote steden zoals Berlijn, musea bezoeken, ontspannen in een van de stadsparken, uit eten gaan of het bezoeken van de mooiste bezienswaardigheden, het kan allemaal in een van de mooie steden van Duitsland. Bijna alle grote steden in Duitsland bieden veel mogelijkheden en zijn door het openbaar vervoer goed en snel bereikbaar.

Berlijn

Wie cultuur, winkelen, gezelligheid en veel historische bezienswaardigheden wilt combineren, moet zeker naar de hoofdstad van Duitsland, Berlijn. De stad kent een rijke historie en bezienswaardigheden als Treptower Park, de Berlijnse Muur, Checkpoint Charlie en Topographie des Terrors zijn blijvende herinneringen aan de WO II en de daarop volgende Koude Oorlog. Ook de gerenoveerde Potzdammer Platz met het moderne Sony Center zijn aanraders.

Dusseldorf

De stad Düsseldorf ligt op nog geen drie kwartier rijden van de Nederlandse grens. Düsseldorf heeft een gezellig stadscentrum en telt vele musea en prachtige monumenten. Een stedentrip Düsseldorf is dus erg veelzijdig.

Keulen

Vanuit Utrecht Centraal bent u met de trein binnen twee uur in Keulen. Bezoek tijdens een stedentrip Keulen de Altstad. In het historische stadscentrum zijn namelijk diverse musea en de Dom gelegen. Houd u meer van gezelligheid en feesten? Bezoek Keulen dan tijdens het Carnaval! Ook de Keulse Kerstmarkt, Rock am Ring of Art Cologne zijn echte aanraders tijdens een stedentrip.

Munchen

De stad München ligt in het zuiden van Duitsland en vormt het toneel van vele bezienswaardigheden en festiviteiten. München staat vooral bekend om haar cultuur en voetbalclub FC Bayern München. Ben je geen voetbalfan maar vier je graag feesten? Plan je stedentrip dan vooral in september, voor de jaarlijkse oktoberfeesten.