Aanbiedingen van o.a. ANWB, Djoser, Koning Aap, Riksja Travel en Shoestring

Aanbiedingen Rondreizen

Op deze pagina vindt u aanbiedingen van rondreizen aanbieden naar vrijwel alle landen op de wereld. Rondreizen in groepsverband of individuele reizen. Bij Riksja Travel kunt u bijvoorbeeld uw reis geheel naar eigen keus invullen via bouwstenen en bij Djoser of één van de andere organisaties nemen zij de gehele organisatie van uw rondreis op zich. Zo kunt u in een korte tijd van 2 a 3 weken ontzettend veel zien van één of meerdere landen zonder dat u zich druk hoeft te maken of uw wel een slaapplek heeft of dat u iedere keer wel op de plaats van bestemming komt. En tijdens de rondreizen is altijd de vrijheid om ter plekke toch iets anders te gaan dan dan mee te gaan op de geplande excursie. Die keus is altijd geheel aan uzelf. Overigens is het niet altijd mogelijk om last minute nog een rondreis te boeken. In sommige gevallen zult u rekening moeten houden met visa die nog aangevraagd moeten worden of inentingen die een aantal weken voorafgaand aan de reis gehaald moeten worden. Informeer dus vooraf goed bij de reisorganisatie wat de mogelijkheden zijn. En maakt u liever een privé rondreis dan zijn flydrive reizen aan te bevelen. Bij een flydrive heeft u alle vrijheid en ruimte om te reizen, maar heeft u geen omkijken naar het regelen van vervoer en accommodaties.

Aanbiedingen rondreizen
 

Riksja Travel

Riksja Travel is een reisorganisatie voor reizigers door reizigers. Je stelt als reiziger zelf je eigen rondreis geheel op maat samen naar een van de veertig bestemmingen aan de hand van zgn. ‘bouwstenen’. Dit zijn pakketjes van een paar nachten in een kleinschalig hotel, met vaak een excursie en vervoer. Hierdoor heb je de mogelijkheid en de ruimte om je rondreis geheel op maat en flexibel samen te stellen. Bepaalde onderdelen kun je dus zelf organiseren en andere delen kun je via de 'bouwstenen' van Riksja regelen. Zo is geen rondreis hetzelfde. Riksja Travel biedt last minute rondreizen aan naar o.a. : Amerika, Argentinië, Australië, Brazilië, Canada, China, Costa Rica, Cuba, Ecuador, India, Indonesië, Maleisië, Mexico, Nieuw Zeeland, etc.

  

Djoser Rondreizen

Djoser organiseert groepsreizen en rondreizen met een actief en avontuurlijk karakter en is hiermee marktleider in Nederland. De reizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en die graag wat meer ziet van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden. Men combineert de voordelen van een groepsreis (vervoer, accommodatie, reisbegeleiding en de belangrijkste excursies zijn goed geregeld) maar daarnaast heeft men veel individuele vrijheid.

   

Shoestring rondreizen

Is reizen je passie? Ga dan met Shoestring op avontuur! Actieve rondreizen met optimale vrijheid - vol afwisseling in 70 bestemmingen over de gehele wereld - intens genieten op een afgelegen strandje - lekker stappen in een exotische metropool - een spannende tocht door de jungle - en nog veel meer! Ook als single kun je mee met de groeps- en rondreizen. Meer informatie .....

   

Koning Aap rondreizen

Koning Aap Reizen organiseert mooie groepsreizen en familiereizen door meer dan tachtig landen in Europa, Azië, Afrika, het Midden-Oosten en Latijns-Amerika. Koning Aap Reizen biedt groepsreizen en familiereizen samengesteld door landenspecialisten: ervaren reizigers met een passie voor hun land. Koning Aap Reizen organiseert reizen die een eerste introductie zijn in een land, maar ook reizen voor mensen die een land beter willen leren kennen en speciale reizen met een thema of georganiseerd rondom een speciaal festival.

   

ANWB Reizen

Als directseller verkoopt ANWB zijn reizen rechtstreeks aan de consument. Dit levert de klant een groot prijsvoordeel op. ANWB heeft een uitstekende reputatie opgebouwd met de verkoop van wereldwijde pakketreizen, waarbij een scherpe prijs tegen een goede kwaliteit de sleutel is tot het succes. ANWB hanteert een geheel eigen concept: op ANWB.nl worden kant-en-klare pakketten aangeboden die online geboekt kunnen worden. Verder biedt ANWB haar klanten bij de meeste reizen de gelegenheid om de reis te verlengen. ANWB is aangesloten bij het ANVR, de stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds.

   

TUI Reizen

TUI is één van de grootste en succesvolste reisorganisaties in Nederland. Waar anders vind je zo`n compleet aanbod van scherpgeprijsde rondreizen over de hele wereld? Niet alleen in Europa weten zij de mooiste bestemmingen te vinden, ook hebben zij inmiddels jarenlange ervaring met rondreizen in o.a. de Verenigde Staten, Thailand en Zuid-Afrika. Bij TUI kun je terecht voor last minute reizen zoals zonvakanties, autovakanties, wintersportvakanties, groepsrondreizen, busreizen, stedentrips of fly-drives stuk voor stuk reizen met een grote glimlach :). Meer informatie .....