Aanbiedingen van last minute reizen van o.a. Sunweb, Corendon, Tui en Kras

Last minute reizen

Op internet wordt continu druk gezocht naar last minute reizen, vliegtickets, etc. Vaak verwacht men dan ook nog voordeliger uit te zijn, maar dat is lang niet altijd het geval. Vaker is het zelfs duurder als je pas op het allerlaatste moment een last minute reis boekt, zeker naar de populaire bestemmingen zoals Spanje en Portugal. Reisorganisaties hebben zich de afgelopen jaren steeds beter aangepast aan vraag en aanbod en houden er dus rekening mee dat een bepaald deel van de klanten pas laat boekt. En alleen als er ergens te veel aanbod is en te weinig vraag kun je er op rekenen dat er kortingen worden geboden. Zo zijn bepaalde delen van Griekenland en Turkije op dit moment even uit de gratie en dalen de prijzen. Als je dus een goedkope last minute reis wil boeken concentreer je dan op landen en streken die op dat moment minder in trek zijn.

Hieronder vind je een overzicht van beste reisorganisaties die last minute reizen aanbieden naar o.a. Spanje, Turkije, Portugal, Griekenland, Italie, Egypte, Cyprus, Brazilie, Cuba en Mexico. Voor iedere last minute vakantie, zonvakantie of all inclusive vakantie kunt u hier terecht.

Reisorganisaties last minute reizen

Sunweb Vakanties

Sunweb Vakanties is één van de grootste gespecialiseerde allround touroperator in zonvakanties en autovakanties van Nederland. Je vind bij Sunweb Vakanties een uitgebreid aanbod van comfortabele appartementen tot luxe all inclusive vakantie resorts. Sunweb Vakanties biedt o.a. last minute (all inclusive) reizen naar: Spanje (o.a. Canarische Eilanden en Mallorca), Griekenland (o.a. Kreta, Corfu, Rhodos, Lesbos, Kos), Kaapverdische Eilanden, Turkije, Portugal, Italie en Gambia.

Corendon Vliegvakanties

Corendon Vliegvakanties weet waar het om gaat, namelijk een plezierige en onbezorgde (all in) last minute vakantie. Een vakantie die u kunt kiezen uit het uitgebreide aanbod van Corendon. Met Corendon Vliegvakanties heeft u volop keuze uit all inclusive hotels en appartementen op uw favoriete vakantiebestemming. Stuk voor stuk voorzien van het door u gewenste comfort. Ook uw vervoer is goed geregeld. Met Corendon Vliegvakanties kunt u onbezorgd op last minute reizen boeken naar o.a. Griekenland en Turkije en altijd tegen de meest voordelige prijs!

TUI Reizen

TUI heeft al meer dan zeventig jaar ervaring in het organiseren van succesvolle vakanties! Als klant profiteer je hiervan. Elke accommodatie die TUI aanbiedt, is zorgvuldig geselecteerd en onderzocht. Omdat zij er van verzekerd willen zijn dat je van een onbezorgde vakantie kunt genieten. Waarom dus niet bij TUI Reizen boeken?

Neckermann Reizen

Het grootste aanbod van last minutes vindt u bij Neckermann Reizen. Het assortiment van Neckermann bestaat uit vliegreizen naar de populaire zonbestemmingen en naar verre bestemmingen maar ook uit autoreizen in zowel zomer als winter en kampeer- en wintersportreizen. Neckermann Reizen is momenteel marktleider op het gebied van vliegreizen. Als bekroning op haar activiteiten heeft Neckermann de laatste zes jaar de felbegeerde 'Veer' van de Nederlandse reisagenten in de wacht weten te slepen voor "beste reisorganisatie op het gebied van last minute reizen".

Landal GreenParks

Landal GreenParks heeft ruim 70 bungalowparken, 7 campings en onze fraaie wintersport accommodaties zijn gelegen in prachtige natuurgebieden in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië en Zwitserland. Schitterende parken met comfortabele, veelal vrijstaande bungalows of luxe villa's met whirpool, sauna en/of solarium. Soms met een groot aantal faciliteiten, soms met beperktere voorzieningen. In ieder geval is er altijd de ruimte, rust en persoonlijke aandacht die kenmerkend zijn voor Landal GreenParks. Landal GreenParks is hiermee een vooraanstaande bungalowaanbieder in Europa.

Kras Reizen

Kras Reizen is al ruim 90 jaar één van de grootste en succesvolste reisorganisaties in Nederland. Waar anders vind je zo`n compleet aanbod scherpgeprijsde zomer- en wintervakanties? Niet alleen in Europa weten zij de mooiste bestemmingen te vinden, ook hebben zij inmiddels jarenlange ervaring met rondreizen in o.a. de Verenigde Staten, Thailand en Zuid-Afrika. Bij Kras Reizen kun je terecht voor last minute reizen zoals zonvakanties, autovakanties, wintersportvakanties, rondreizen, busreizen, stedentrips of fly-drives stuk voor stuk reizen van hoge kwaliteit.

Peter Langhout Reizen

Peter Langhout is een zeer actieve en ambitieuze organisatie in Alphen a/d Rijn. Zij organiseren diverse busreizen en excursiereizen voor een zeer brede doelgroep. Met het vakantiegevoel in het achterhoofd selecteren zij de beste bestemmingen. Het aanbod bestaat uit kwalitatief perfecte reizen in Europa, de USA en andere werelddelen. Doordat ze groot inkopen en doordat u rechtstreeks kunt boeken, zijn de prijzen uiterst scherp. De keuze is onbeperkt en dagelijks kunt u kiezen uit vele aanbiedingen van last minute reizen. Wilt u kort of lang weg, ver weg of dichtbij, met de bus of het vliegtuig, per boot of met eigen vervoer… Peter Langhout Reizen - of een van haar zusterorganisaties - maakt elke vakantie waar!

De Jong Intra Vakanties

De Jong Intra Vakanties is een volledig Nederlandse aanbieder van kwaliteitsvakanties. Onder het motto "haal méér uit je vakantie" verzorgt De Jong Intra voor jaarlijks ruim 250.000 klanten hun vakantie. De last minute reizen bij de Jong Intra zijn zeer divers: Verre Reizen, Stedentrips, Wintersport, Busvakanties, Autovakanties, Zonvakanties, Actieve Vakanties etc. Uiteraard is de Jong Intra Vakanties aangesloten bij het SGR en de ANVR.

Bungalows.NL

BungalowS.nl is biedt de keuze uit meer dan 550 bungalowparken in Belgie, Duitsland, Frankrijk en Nederland. U vindt hier bungalows in alle provincies in Nederland, van Groningen tot Limburg en van Noord Holland tot Zeeland, maar dus ook bungalowparken in de Ardennen of het Zwarte Woud. Bij BungalowS.nl vindt u zowel individuele parken als de grote ketens zoals Landal, Center Parcs, Hogenboom Vakantieparken en Roompot. Maar u kunt hier ook last minute appartementen, chalets, stacarvans en vakantiehuizen boeken.

Last minute reizen per categorie