Last minute aanbiedingen Belek

Weer Belek

Als u een last minute vakantie naar Belek boekt wilt u natuurlijk graag weten welk weer u in Belek kunt verwachten. Belek staat bekend om zijn golfbanen. Door de hitte is er zomers overdag bijna niemand op de golfbanen te vinden. De golfers laten zich pas vanaf half oktober zien. De temperaturen om te golfen zijn dan een stuk aangenamer. In de zomer is het met gemiddelde dagtemperaturen van 33 graden erg heet. Ook 's avonds koelt het nauwelijks af. De beste reisperiode voor Belek is dus afhankelijk van uw reisdoel, maar over het algemeen kunt u deze bestemming in juli en augustus het beste mijden. Hieronder vindt u het actuele weer voor vandaag en morgen en de weersverwachting voor komende week in Belek.

Weersverwachting Belek

BELEK WEATHER

Informatie Belek

Munteenheid: Turkse lira

Taal: Turks

Visum: U dient voorafgaand aan uw vakantie Belek een visum aan te vragen (Meer info: reisadvies Turkije)

Tijdsverschil: +1 uur (tijdens de zomertijd +2 uur)

Klimaat: Subtropisch met zomerse temperaturen en zeer weinig neerslag van juni t/m september. Gemiddelde maximum temperatuur in Belek in de zomer is ca 33 graden. 

Beste reistijd: eind april - mei en september - oktober

Reistijd: via vliegveld van Antalya ca 3 uur en 45 minuten (vanaf schiphol) + ca 45 minuten transfer naar Belek

Hier vindt u last minute aanbiedingen voor een relaxte zonvakantie Belek en het weer voor de komende 2 weken! Belek heeft een ideale ligging tussen Antalya en Side. De ligging is dan ook perfect om korte uitstapjes te maken naar Antalya, Side, maar ook de kleinere en minder bekende badplaatsten aan de Turkse Riviera. Belek zelf biedt een combinatie van oud en modern. Zo vindt u in deze badplaats tal van historische bezienswaardigheden zoals het Aspendos theater en de Hadrianus Poort maar ook moderne faciliteiten zoals bijvoorbeeld de vele golfbanen. De combinatie van oud en modern samen met het warme klimaat, zorgt ervoor dat u tijdens uw vakantie in Belek volop kunt genieten en ontspannen. De witte zandstranden van Belek zijn met de dennebossen op de achtergrond een van de mooiste van Turkije. Het water aan de stranden is rustig en daardoor heel veilig voor kinderen.

Plattegrond Belek

Boek hier voordelig een (all inclusive) hotel in Belek!

  • Geen reserveringskosten!
  • Wereldwijd ruim 1,2 miljoen hotels, hostels en vakantiewoningen!
  • Beste prijsgarantie!