Aanbiedingen last minute vakantie Alanya

Weer Alanya

Als u een last minute vakantie Alanya wilt gaan boeken wilt u natuurlijk graag weten wat voor weer u in Alanya kunt verwachten. De beste reistijd voor Alanya is het voor- en najaar. Dan zijn de temperaturen nog aangenaam. In de zomermaanden is het bloedheet en is het verstandig om zoveel mogelijk uit de felle zon te blijven en verkoeling te zoeken in de schaduw. Hieronder vindt u het weer in Alanya voor vandaag en morgen en de weersverwachting voor komende week.

Weersverwachting Alanya

ALANYA WEATHER

Weersatelliet Alanya

Informatie Alanya

Munteenheid: Turkse Lira

Taal: Turks

Visum: U dient voorafgaand aan uw vakantie Alanya een visum aan te vragen (meer info: reisadvies Turkije)

Tijdsverschil: +1 uur (tijdens de zomertijd +2 uur)

Klimaat: Subtropisch met zomerse temperaturen en zeer weinig neerslag van juni t/m september. Gemiddelde maximum temperatuur in Alanya in de zomer is ca 33 graden. 

Beste reistijd: eind april - juni en september - oktober

Vliegtijd: ca 3 uur en 45 minuten (vanaf schiphol)

Hier vindt u last minute aanbiedingen voor een relaxte zonvakantie Alanya en het weerbericht voor de komende 2 weken in Alanya! Alanya is een zeer populaire badplaats aan de Middellandse Zee van Turkije. Alanya is met name populair onder Nederlanders, andere Europeanen en Russen. De reden waarom veel mensen voor een vakantie in Alanya kiezen, is toch wel de combinatie van prachtige zandstrand en het warme zonnige klimaat. De meeste mensen kiezen tijdens hun vakantie dan ook voor een hotel in de buurt het strand in plaats van het centrum. Alanya en omgeving beschikken over prachtige zandstranden. Bezoek eens het Cleopatra strand aan de westkant van Alanya. Hier vindt u het helderste water van de gehele Turkse Riviera. Het Cleopatra strand is wel, net als de meeste stranden rond Alanya, heel druk bezet. Als u wilt genieten van een rustig strand, is het aan te raden een auto te huren en op zoek te gaan naar een van de vele romantische baaien in de omgeving van Alanya.

Plattegrond Alanya met bezienswaardigheden

Boek hier voordelig een (all inclusive) hotel in Alanya!

  • Geen reserveringskosten!
  • Wereldwijd ruim 1,2 miljoen hotels, hostels en vakantiewoningen!
  • Beste prijsgarantie!