Last minute aanbiedingen Bodrum

Weer Bodrum

Als u een last minute vakantie Bodrum gaat boeken wilt u natuurlijk ook graag weten wat voor weer het in Bodrum gaat worden. De zomers in Bodrum zijn erg heet. Beste periode voor een vakantie zijn dan ook het voor- en najaar. De maanden april, mei, september en oktober. Zelfs in november is het erg nog aangenaam met een gemiddelde maximum temperatuur van bijna 20 graden. Hieronder vindt u het actuele weer voor vandaag en morgen en de weersverwachting voor komende week in Bodrum.

Weersverwachting Bodrum

BODRUM WEATHER

Informatie Bodrum

Munteenheid: Turkse lira

Taal: Turks

Visum: U dient voorafgaand aan uw vakantie Bodrum een visum aan te vragen (Meer info: reisadvies Turkije)

Tijdsverschil: +1 uur (tijdens de zomertijd +2 uur)

Klimaat: Subtropisch met zomerse temperaturen en zeer weinig neerslag van juni t/m september. Gemiddelde maximum temperatuur op Bodrum in de zomer is ca 33 graden. (zie hierboven de weersverwachting voor Bodrum)

Beste reistijd: eind april - mei en september - oktober

Vliegtijd: ca 3 uur en 30 minuten (vanaf schiphol)

In Bodrum worden de hele dag door activiteiten geoganiseerd, maar ook 's avonds valt er voldoende te beleven. Bodrum heeft volgens vele het meest bruisende nachtleven van Turkije. Het bruisende hart van Bodrum is de grote jachthaven. Rond de jachthaven zijn tientallen restaurants en souvenirwinkels gevestigd. Tevens bevind zich aan de jachthaven de populairste toeristische attractie van Bodrum; het Kruisridderslot. Het Kruisridderslot is gebouw tussen 1402 en 1437 en herbergt nu meerdere musea. En in Bodrum vindt u ook de resten van het mausoleum van Halicarnassus, de graftombe van Mausollos, één van de zeven wereldwonderen.

Bodrum is gelegen tegenover het Griekse eiland Kos. Meerdere keren per week vaart er een ferry tussen Bodrum en Kos zodat u tijdens uw vakantie niet alleen kunt genieten van Bodrum, maar ook van Kos. Vanuit Bodrum worden er nog meerdere boot excursies aangeboden naar o.a. Marmaris en de ruïnes van Knidos. Tijdens uw vakantie in Bodrum kunt dus volop genieten en ontspannen.

Plattegrond Bodrum

Boek hier voordelig een (all inclusive) hotel in Bodrum!

  • Geen reserveringskosten!
  • Wereldwijd ruim 1,2 miljoen hotels, hostels en vakantiewoningen!
  • Beste prijsgarantie!