Weersverwachting en last minute aanbiedingen

Weer Kusadasi

Op zoek naar een last minute Kusadasi? Hier vindt u aanbiedingen voor een relaxte vakantie Kusadasi en de weersverwachting voor de komende week! Het vissersdorpje Kusadasi is gelegen tussen het Griekse eiland Samos en het Turkse vasteland in een rustige landelijke omgeving. Rond Kusadasi vindt u het Dilek National Park. Dit natuurgebied waarin met name pijnbomen zijn te vinden, herbergt een aantal schitterende stranden. De populairste attractie van Kusadasi zijn echter de bekende ruïnes van Efeze. Deze zijn zeker het bezoeken waard!

Kusadasi is één van Turkije's meest moderne vakantiebestemming. U treft in Kusadasi schitterende zandstranden aan welke zijn gelegen aan zeer helder een schoon water. Kusadasi is een mede door de contrasten tussen de levendige badplaats en de rust van de oude ruïnes een absolute aanrader voor uw vakantie in Turkije!

KUŞADASI WEATHER

Informatie Kusadasi

Munteenheid: Turkse lira

Taal: Turks

Visum: U dient voorafgaand aan uw vakantie Kusadasi een visum aan te vragen (Meer info: reisadvies Turkije)

Tijdsverschil: +1 uur (tijdens de zomertijd +2 uur)

Klimaat: Subtropisch met zomerse temperaturen en zeer weinig neerslag van juni t/m september. Gemiddelde maximum temperatuur in Kusadasi in de zomer is ca 33 graden. (zie hieronder de weersverwachting voor Kusadasi)

Beste reistijd: eind april - mei en september - oktober

Reistijd: via vliegveld van Izmir: ca 3 uur en 15 minuten (vanaf schiphol) + ca 70 minuten transfer naar Kusadasi

Plattegrond Kusadasi

Boek hier voordelig een (all inclusive) hotel in Kusadasi!

  • Geen reserveringskosten!
  • Wereldwijd ruim 1,2 miljoen hotels, hostels en vakantiewoningen!
  • Beste prijsgarantie!