5 locaties in Frankrijk

Vakantiehuizen aan het water 

Een van de redenen waarom vakantieland Frankrijk zo populair is, is de aanwezigheid van water. Je kunt hier op allerlei locaties vertoeven waarbij je dichtbij de zee verblijft. Natuurlijk kun je kiezen voor een verblijf aan de rivier Loire of een van de vele andere rivieren, maar ook de zee is een absolute aanrader. Een vakantiehuis Frankrijk aan het water boek je gemakkelijk en snel! Hier vind je 5 locaties in Frankrijk met mooie vakantiehuizen aan het water.

1: Brest, Bretagne

Een van de meest veelzijdige bestemmingen aan het water is Brest, in de noordwestelijke regio Bretagne. Deze omgeving biedt je de mogelijkheid om volop te genieten aan het water en daarnaast kun je ook heel veel leuke activiteiten ondernemen. Je vindt hier mooie bossen en ook Brest zelf is een aanrader om te bezoeken. Een verblijf in een mooi vakantiehuisje aan het water in de omgeving van Brest is een ideale vakantie voor jong en oud.

2: La Rochelle, Aquitanië

Genieten van een verblijf aan de Atlantische Oceaan? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een vakantiehuis aan het water bij La Rochelle. Deze prachtige havenstad ligt aan de Atlantische Oceaan, in de regio Aquitanië. Je kunt hier genieten van een onvergetelijk verblijf aan zee, terwijl je ook in de gelegenheid bent om de mooie omgeving te gaan ontdekken. Vanuit La Rochelle kun je ook een dagje naar Bordeaux.

3: Marseille, Côte d’Azur
Als er een plek is waar het goed toeven is aan het water, dan is het de Côte d’Azur. Hier kun je genieten van prachtige verblijven aan de kust, waaronder bij Nice en Marseille. Marseille is een schitterende stad aan de Middellandse Zee. Hier geniet je optimaal van heerlijke temperaturen en de vele mogelijkheden. Ontdek de geschiedenis van de stad en laat je verrassen door de vele leuke restaurantjes.

4: Le Havre, Normandië

Wil je niet te ver rijden voor je vakantie maar wil je wel graag aan de Franse kust verblijven? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor een vakantiehuis in Le Havre, Normandië. Hier geniet je optimaal van alles wat de omgeving je te bieden heeft, waaronder leuke bezoekjes aan steden als Caen.

5: Boulogne-sur-Mer, Hauts de France

Een andere mooie bestemming in noordwest Frankrijk is Boulogne-sur-Mer, een mooie en historische stad in Hauts-de-France. Je kunt hier volop genieten van een vakantie aan het water en daarnaast is er ook in de omgeving genoeg te doen, zoals een dagje naar het historische Duinkerke.