Bezienswaardigheden en hoogtepunten

Stedentrip Bangkok

Boek hier voordelig je hotel of hostel in Bangkok!

  • Geen reserveringskosten!
  • Wereldwijd ruim 1,2 miljoen hotels, hostels en vakantiewoningen!
  • Beste prijsgarantie!

Bangkok kan in eerste instantie overweldigend lijken. In de stad wemelt het van de mensen, de wegen zitten propvol verkeer en er rijden hele families op één motorfiets, van wie niemand een helm draagt. De hoofdstad van Thailand is zowel opwindend ultramodern als volledig traditioneel. Kortom een stedentrip Bangkok is een ideale manier om uw rondreis door Thailand te starten.

Bezienswaardigheden Bangkok

Van het noorden naar het zuiden stroomt de rivier Chao Praya door de stad. Een tocht met de expresboot is een goede manier om de stad te zien, waarbij u onderweg kunt uitstappen voor een bezoek aan het Grote Paleis en de Tempel van de Smaragden Boeddha, Wat Po, een tempel die de grootste liggende Boeddha in Thailand bevat, of een drankje op een terras. Weg van het centrum kunt u nog gammele paalwoningen aan de waterkant zien, terwijl de kinderen in het water er onder zwemmen. Terug op de wal kunt u de snelle en schone Skytrain of de metro nemen. Bangkok is geen stad om veel te wandelen daarvoor is het er te heet en te druk.

Hoe meer tijd u in Bangkok doorbrengt, hoe meer u er van zult genieten. Het is onmogelijk om u te vervelen: er zijn zo veel monumenten, musea, tentoonstellingen, restaurants, clubs, bars, winkels en markten dat er op elk moment van de dag wel iets leuks te doen is. Taxi's zijn goedkoop en hebben airconditioning. En als u de rust wilt opzoeken ga dan naar Suan Phakkard paleis om de 5 traditionele huizen, die vol staan met prachtig antiek en schitterende kunstwerken, vanuit de tuin te bewonderen.

Kortom Bangkok is een geweldige stad die 24 uur per dag doordraait. Laat u niet afschrikken door de uitgestrektheid van de stad, go with the flow en u zult hierdoor ontelbare schatten en pleziertjes vinden.

Hoogtepunten stedentrip Bangkok

  • Wat Arun, de Tempel van de Dageraad.
  • Het Lumphini-park
  • De Chatuchak-markt, die op zaterdag en zondag open is.
  • Chinatown en Pahurat, de Indiase buurt.
  • Een traditionele Thaise massage in Wat Po.
  • Het Nationale Museum

Reageer

Deel hier je tips, ervaringen of vragen over Bangkok:

Plattegrond Bangkok

Weer en klimaat in Bangkok

Het actuele weer in Bangkok

Weersverwachting Bangkok
Vandaag
Onbekend
- °c
Vandaag
Onbekend
- °c