Tv kijken in het buitenland met NLZIET

We krijgen steeds meer vrijheid en die gebruiken we vaak om de wereld te verkennen, en binnenkort is het weer voorjaarsvakantie. Toch is het vervelend als dat betekent dat we onze favoriete series moeten missen. Gelukkig is er een oplossing, want vanaf nu kunnen we ook met NLZIET in het buitenland live tv blijven kijken. Je kunt zo overal ter wereld genieten van je favoriete Nederlandse films en series, zonder dat je rekening hoeft te houden met schotels of kabels.

Kijk waar je ook bent

Niet elke streamingdienst werkt in het buitenland, zoals HBO Max, maar hier hoef je je geen zorgen over te maken met NLZIET. In de gehele EU kan je online tv kijken zonder dat er een schotel of kabel aan te pas komt. Je hebt dan zelfs toegang tot meer dan 40 tv-zenders die je live mee kunt kijken, waaronder de meest populaire zenders zoals RTL en NPO. Met deze selectie kan je kiezen uit veel verschillende live en on demand programma’s, van nieuws en series tot films en sportevenementen.

Tv-kijken en series terukijken via de app

Hoe fijn is het om via 1 app gemakkelijk televisie te kijken en al je series terug te kijken? Navigeer gemakkelijk door de app en kijk je favoriete films en series voor onderweg. Met duidelijke menu’s en zoekfuncties vind je jouw volgende serie supersnel, ook wanneer je in het buitenland bent. Dit wordt nog makkelijker gemaakt door jouw persoonlijke aanbevelingen, die worden geselecteerd op basis van jouw kijkgeschiedenis en voorkeuren. Zo staat er altijd iets voor jou klaar!

Kijk flexibel

Kijk je favoriete series wanneer het jou uitkomt. Het is te begrijpen dat je niet midden in de nacht wakker wil worden zodat je de volgende aflevering kunt kijken en iedereen vergeet wel ‘ns iets op te nemen. Met NLZIET kijk je de volgende aflevering op het moment dat voor jou werkt, of dat nou de volgende dag, volgende week of over 2 maanden is. Kijk je je favoriete films niet alleen vanaf je telefoon, maar ook via je laptop, iPad of ander apparaat? Door simpelweg in te loggen kan je direct beginnen met streamen.

Bespaar kosten

Ben je veel aan het reizen? Dan is het natuurlijk zonde om een ‘traditioneel’ tv-abonnement van Ziggo of KPN te betalen, want die kan je niet meenemen wanneer je in het vliegtuig stapt. Met NLZIET heb je alle tv-zenders in je zak, of je nou op het vliegveld zit te wachten, je verveelt in de bus, of een rustig dagje thuis op de bank hebt. Door je traditionele abonnement op te zeggen, bespaar je veel kosten - dat geld kan je mooi gebruiken voor je volgende vliegreis!