Vakantiehuizen Frankrijk

Wilt u een vakantiehuisje of luxe villa huren in Frankrijk? Bij onze geselecteerde partners vind u een breed scala aan vakantiehuizen in Frankrijk voor ieder budget en elke soort vakantie. Of u nu wilt genieten van al het luxe van de Cote d'Azur, de natuur van de Provence of simpelweg kiest voor een strandvakantie in Languedoc-Roussillon. Uw vakantiehuis in Frankrijk kunt u veilig huren via onze speciaal geselecteerde partnersites. Al onze partnersites zijn betrouwbare partijen die door ons zijn gecontroleerd zodat u veilig uw vakantie kunt boeken.

Frankrijk is zowel in de zomer als in de winter een populaire vakantiebestemming. In de zomer worden met name de vakantiehuizen aan de kust geboekt. In de winter zijn juist met name de vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk en in de Alpen populair. Frankrijk is dan ook uitermate geschikt al wintersport land.

In Frankrijk kunt u voor ieder budget en voor iedere gelegenheid een vakantiehuis huren. Als u wilt genieten van de natuur en een heerlijke wandel of fietstocht wilt maken, raden wij de Provence aan. Wilt u liever ontspannen op het strand, dan kunt u het beste kiezen voor de Cote d'Azur of een vakantiehuis in de Languedoc-Roussillon. Ook dit gebied is zeer populair voor een vakantie in Frankrijk.

Cote d'Azur

De Cote d'Azur is de goudkust van Frankrijk. Vele wereldberoemde sterren hebben dan ook een vakantiehuis aan de Cote d'Azur. De sterren komen er niet alleen voor hun rust, maar ook voor de vele luxe winkels die er te vinden zijn. Maar ook als u minder geld wilt besteden is de Cote d'Azur een interessante bestemming. Naast de grote auto's, de dure winkels en de luxe hotels vind u er ook fantastisch mooie baaien, schitterende zandstranden en natuurlijk een prachtig heldere zee. Kortom voor iedereen en ieder budget zijn er leuke vakantiehuizen aan de Cote d'Azur te vinden.

Meer vakantiehuizen Cote d'Azur

Provence

De Provence in Zuid-Frankrijk is een prachtige streek met een zonnig klimaat. De Provence is met name populair gebied onder wandelaars, fietsers en bergbeklimmers. Zij kunnen dan ook optimaal genieten van de beboste heuvels of de kale bergtoppen. De meeste vakantiehuizen in de Provence zijn gelegen op de mooie beboste heuvels. Let bij het boeken van een vakantiehuis in de Provence dan ook goed op het uitzicht dat uw vakantiehuis biedt.

Meer vakantiehuizen Provence

Languedoc-Roussillon

Languedoc-Roussillon is ideaal voor een strandvakantie in Frankrijk. Dit gebied heeft niet alleen 240 kilometer aan zandstrand maar heeft naast het strand nog veel meer te bieden. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Pyreneeën, een schitterend berggebied. De zandstranden zijn de reden dat de meeste mensen Languedoc-Roussillon bezoeken. Wij raden u echter aan om ook eens een bezoek te brengen aan één van de natuurreservaten in dit gebied.

Meer vakantiehuizen Languedoc-Roussillon

Normandie

Normandie is een gebied met een geweldige kust, prachtige natuur maar met name een gigantische geschiedenis. De geallieerde landing tijdens D-Day (tijdens de tweede wereldoorlog) in Normandie. Bijna alle musea, kerken, kastelen en klooster hebben hierdoor hun eigen verhaal. Maar Normandie is niet alleen bekend van de tweede wereldoorlog. Zo komen vele bekende kazen zoals Carmembert uit dit gebied. Bijna alle vakantiehuizen in Normandie zijn centraal gelegen zodat u heel gemakkelijk het hele gebied kunt verkennen.

Meer vakantiehuizen Normandie

Aquitaine

Groene bergen met wijngaarden, kastelen en eindeloze zandstranden; met deze woorden is de Aquitaine eigenlijk het beste samen te vatten. Dit gebied dat is gelegen in het zuiden van Frankrijk tegen de grens van Spanje. Een ideaal gebied om tot rust te komen. De populairste activiteiten hier zijn dan ook wandelen en genieten op het strand.

Meer vakantiehuizen Aquitaine

Bretagne

Bretagne is een populaire vakantiebestemming in het westen van Frankrijk. In deze regio vind u vakantiehuizen met uitzicht op de kust of het boeiende binnenland. De kust van Bretagne staat bekend om haar grille rotspartijen. De temparatuur is het gehele jaar aantrekkelijk zodat u elk jaargetij kunt genieten in een vakantiehuis in Bretagne.

Meer vakantiehuizen Bretagne