Reisorganisaties

Cruises

Naast de traditionele vakantiebestemmingen wordt het cruisen door steeds meer Nederlanders ontdekt als dé ideale vakantiebesteding. Gezinnen, stelletjes, singles, jong en oud. Iedereen die van rondreizen houdt, zonder zijn koffer iedere keer opnieuw in- en uit te pakken, is de doelgroep. Cruisen is dé 'nieuwe' manier van vakantie vieren. Hier vindt u reisorganisaties die cruise vakanties aanbieden in o.a. het Middellandse zeegebied, Caribbean, Oostzee, Antarctica en Scandinavie. Maar ook riviercruises in Nederland en Duitsland. Kortom u vindt hier alle aanbiedingen van cruises over de hele wereld.

CruiseTravel.nl

Cruise Travel is de cruise specialist bij uitstek en biedt haar klanten de keuze uit bijna alle cruisemaatschappijen ter wereld; 25 rederijen en meer dan 200 schepen, variërend van 3 tot 6 sterren. Cruise Travel staat in nauw contact met de rederijen en kan uw bezoekers hierdoor altijd de beste prijs aanbieden. Veel cruises vertrekken vanuit het buitenland. De aansluitende reis naar en van het cruiseschip kan Cruise Travel op maat verzorgen.


CruiseTravel.nl., de mooiste cruises voor de beste prijs!

BBI Travel

BBI Travel is in de jaren zestig voortgekomen uit de reisorganisatie BBI Reizen en heeft zich sinds de oprichting in 1963 toegelegd op de ontwikkeling en verkoop van eigen reizen naar Ierland en later ook naar Scandinavië, Canada en recentelijk Mauritius. BBI Travel is de officiële Hurtigruten vertegenwoordiger in Nederland. Een reis met Hurtigruten is een onvergetelijke ervaring, een unieke manier om Noorwegen te bereizen. Niet voor niets is de oude postroute langs de Noorse kust tegenwoordig bekend onder de titel 'de mooiste zeereis ter wereld'.

.

Peter Langhout Reizen

Peter Langhout Reizen is een zeer actieve en ambitieuze reisorganisatie. Ze organiseren diverse vakanties voor een zeer brede doelgroep. Waarbij de focus op internet ligt. Er is een perfecte mix tussen korte tripjes en lange vakanties. Hierdoor is het programma van Peter Langhout Reizen het hele jaar door interessant. Peter Langhout biedt o.a minicruises aan naar Londen en New Castle, cruises naar de Middellandse Zee en riviercruises langs de Rijn.

Kras Reizen

Kras is al ruim 90 jaar één van de grootste en succesvolste reisorganisaties in Nederland. Waar anders vind je zo`n compleet aanbod scherpgeprijsde zomer- en wintervakanties? Niet alleen in Europa weten zij de mooiste bestemmingen te vinden, ook hebben zij inmiddels jarenlange ervaring met rondreizen in o.a. de Verenigde Staten, Thailand en Zuid-Afrika. Bij Kras kun je niet alleen terecht voor scherpgeprijsde cruises, maar ook zonvakanties, autovakanties, wintersportvakanties, rondreizen, busreizen, stedentrips of fly-drives stuk voor stuk reizen van hoge kwaliteit.