Last minute bungalows Slagharen

Attractie- en bungalowpark Slagharen

Hier vindt u aanbiedingen van een last minute vakantie in bungalowpark Slagharen. Boek voordelig een vakantiehuisje, lodge, wigwam tent of caravan en geniet met uw gezin in dit prachtige pretpark.

Slagharen is één van de populairste pret- en vakantieparken van Nederland. Met ruim 40 attracties en zwembaden zullen de kinderen zich er uitstekend vermaken. Maar met zo veel attracties heb je aan één dag niet genoeg. Daarom kun je op attractie- en vakantiepark Slagharen ook blijven slapen. Een onvergetelijke ervaring, want wie droomt er nou niet van om in een attractiepark te wonen.

Attractie- en bungalowpark Slagharen

Dit spektakelpark is niet voor stilzitters. Kinderen zwiepen, zwieren en scheuren er horizontaal, verticaal, diagonaal of in de rondte. Snelheidsduivels met stalen zenuwen kiezen voor de Looping Star of varen in een holle boomstam over de wildwaterbaan. Vanuit het hoge reuzenrad en de draaiende Sky Tower veranderen de mensen op de grond in een mierenmassa. Met de Mine Train zoef je binnen de kortste keren naar het woeste Wilde Westen. En bij de vrije val van 40 meter vergeet je zowaar de zwaarte kracht. In de paardencarrousel, de huifkarren, de postkoets en op de oldtimerbaan gaat het er wat rustiger aan toe. Zo vindt iedereen van klein tot groot iets van zijn gading. Kortom een park waar je je niet snel zult vervelen.

Bungalowpark Slagharen - Yellowstone & Nevada Lodges

Beleef het gevoel van Yellowstone National Park in de nieuwe luxe lodges. De 6-persoons lodges van 65 m2 beschikken over 4 éénpersoons boxspring bedden en een stapelbed, verdeeld over 2 slaapkamers. Tevens is er een badkamer met douch en apart toilet, een moderne keuken met espressomachine, magnetron en afwasmachine, een ruime woon-/eetkamer met flatscreen TV en een overdekt terras. De 4-persoons Yellowstone lodges hebben dezelfde inrichting, echter zonder stapelbedden.

Bungalowpark Slagharen - Wigwam City

Dat is nog eens avontuurlijk vakantie vieren met het hele gezin. Slapen in een echte wigwam, naast attractiepark Slagharen. Deze mogelijkheid bestaat op de unieke Wigwam camping op vakantiepark Slagharen. Deze bijzondere accomodaties zijn voorzien van alle moderne gemakken zoals elektriciteit, water, elektrische verwarming en TV. Ieder Wigwam heeft 6 slaapplaatsen, een woongedeelte met keukenhoek en een eigen douche, met toilet en wastafel. De wigwam biedt plaats aan maximaal 2 volwassen en 4 kinderen. Toegang tot het pretpark, de zwembaden en de familie-avonden zijn bij de prijs inbegrepen.

Bungalowpark Slagharen - Colorado City

Met het gezin vakantie vieren in Attractie- en Vakantiepark Slagharen kan ook in de comfortabele mobilhomes van Colorado City. De Colorado's bieden plaats aan maximaal 2 volwassen en 2 kinderen en zijn o.a. voorzien van een kookgelegenheid, koelkast, TV en verwarming. Er is een slaapkamer met een 2 persoonsbed en een slaapkamer met een stapelbed en een badkamer met douche en toilet. Uiteraard kun je als bezoeker van Colorado City ook onbeperkt gebruik maken van alle attracties, de shows en zwembaden.