5 redenen waarom een stedentrip met de auto een goed idee is

Wil jij met alle vrijheid nieuwe plekken in Europa ontdekken? Maak dan een stedentrip met de auto! Wij geven jou 5 redenen waarom je een stedentrip met de auto moet maken in plaats van met het vliegtuig of de trein.

1. Alle vrijheid tijdens je reis
Je zit tijdens je stedentrip met de auto niet vast aan routes, vertrek- of aankomsttijden. Wil je graag rondstruinen in dat ene kleine dorpje aan de kustlijn? Pas gewoon je route van A naar B aan en ontdek nóg meer tijdens je stedentrip. Ook kun je jouw rustmomenten aanpassen aan plekken die je graag wilt zien!

2. Een snackje hier en daar
Honger onderweg? Neem een elektrische koelbox mee en geniet wanneer je wilt van een koud drankje of verse snack. Veel elektrische koelboxen hebben een 12V aansluitingen, waardoor je hem ook in de auto voorziet van stroom. Check van tevoren of er een 12V aansluiting aanwezig is in de kofferbak van jouw auto. Neem anders een verlengsnoer mee om bij je koelbox te kunnen. Zo heb je altijd een lekkere snack tijdens het strekken van je benen!

3. Toch liever een extra paar schoenen mee?
Met je koffer onhandig in de trein, puffend en zwetend naar je bestemming? Nee hoor, dat doet de auto voor jou! Tijdens een stedentrip met de auto stop je alles wat je mee wilt nemen gewoon in de kofferbak en op de achterbank. Geen gedoe met koffers en tassen die je tijdens een lunch kwijt moet in het hoekje van een klein restaurantje. Optimaal genieten dus.

4. Muziek aan, zingen maar
Stil moeten zijn in een vliegtuig of trein en mensen die tegen je aan komen zitten? Tijdens een stedentrip met de auto zet jij jouw favoriete afspeellijst lekker hard aan en zit je ruim in je eigen auto. Geen last van anderen!

5. Een extra passagier mee?
Wil je geen afscheid nemen van je huisdier? Een stedentrip met de auto is ideaal voor dierenliefhebbers die graag hun huisdieren meenemen. Houd tijdens het boeken van hotels wel rekening met deze extra passagier!
 
De juiste voorbereiding
Natuurlijk komen er ook andere zaken kijken tijdens de voorbereiding van een stedentrip met de auto. Verdiep je daarom van tevoren in de verkeersregels van het land van bestemming. Controleer je rijbewijs, verzekeringen en check of spullen als een milieusticker, verbanddoos of alcoholtest verplicht zijn.

Kriebelt het al bij jou? Spring in je eigen of een gehuurde auto en ontdek op eigen houtje nieuwe plekken!