Reisorganisaties

Single reizen

Hier vindt u aanbiedingen van avontuurlijke single reizen en groepsreizen. Kortom hier vindt u altijd een geschikte single vakantie!

Reisorganisaties die single reizen aanbieden

1. Fox Reizen (ANWB)

FOX Reizen biedt reislustige singles de mogelijkheid om samen met andere singles op een ongedwongen en gezellige manier avontuurlijke en cultureelgetinte reizen te maken. U kunt kiezen uit een gevarieerd aanbod naar veel bestemmingen op de wereld. Actief, cultuur of strand, het kan allemaal. FOX Reizen is onderdeel van de ANWB en aangesloten bij het ANVR, de stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds.

2. Djoser

Djoser organiseert groepsreizen en single reizen met een actief en avontuurlijk karakter en is hiermee marktleider in Nederland. De reizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en die graag wat meer ziet van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden. Men combineert de voordelen van een groepsreis (vervoer, accommodatie, reisbegeleiding en de belangrijkste excursies zijn goed geregeld) maar daarnaast heeft men veel individuele vrijheid.


Djoser biedt avontuurlijke single reizen en groepsreizen aan naar o.a. Amerika, Argentinie, Australie, Bolivia, Brazilie, Canada, Chili, China, Costa Rica, Cuba, Egypte, India, Indonesie, Jordanie, Kenia, Marokko, Mexico, Nieuw Zeeland, Peru, Sri Lanka, Thailand, Vietnam en Zuid Afrika. Kortom bij Djoser vind je altijd een geschikte aanbieding voor een single vakantie of groepsreis!

3. Shoestring

Alleen reizen maar toch samen, dat zijn avontuurlijke single reizen van Shoestring. Actieve rondreizen met optimale vrijheid naar de meest exotische bestemmingen van de wereld met gelijkgestemde reisgenoten. Je hebt de keus hebt om er af en toe lekker alleen op uit te trekken of in het gezelschap van de groep activiteiten te ondernemen. Bij Shoestring kun je terecht voor singlereizen vol afwisseling - intens genieten op een afgelegen strandje - lekker stappen in een exotische metropool - een spannende tocht door de jungle - en nog veel meer! Is reizen je passie? Ga dan met Shoestring op avontuur.

4. Koning Aap

Met veel plezier presenteert Koning Aap Reizen het mooiste aanbod van groepsreizen en familiereizen die je in Nederland kunt boeken. Wil je al single niet alleen op vakantie en toch een mooie rondreis maken dan is dat zeker ook mogelijk via een groepsreis van Koning Aap. Prachtige reizen door meer dan tachtig landen in Europa, Azië, Afrika, het Midden-Oosten en Latijns-Amerika. Koning Aap biedt groepsreizen en familiereizen stuk voor stuk samengesteld door landenspecialisten: ervaren reizigers met een passie voor 'hun' land. Koning Aap Reizen organiseert reizen die een eerste introductie zijn in een land, maar ook reizen voor mensen die een land beter willen leren kennen en speciale reizen met een thema of georganiseerd rondom een speciaal festival. Kortom een vakantie die je niet snel zult vergeten!

5. SNP Natuurreizen

Welkom in de avontuurlijke wereld van SNP, de grootste Nederlandse touroperator gespecialiseerd in actieve reizen naar meer dan 270 reisbestemmingen 'all over the world'. Deskundigheid, liefde voor de natuur en een groot enthousiasme voor de unieke reisformule zijn de kenmerken van onze organisatie. De wereld is te mooi om ongemerkt aan je voorbij te laten gaan. Bij SNP ben je voor je vakantie als single aan het juiste adres.

SNP maakt onderdeel uit de ANWB en is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

6. Kras reizen

Kras is al bijna 95 jaar één van de grootste en succesvolste reisorganisaties in Nederland. Waar anders vind je zo`n compleet aanbod scherpgeprijsde zomer- en wintervakanties? Niet alleen in Europa weten zij de mooiste bestemmingen te vinden, ook hebben zij inmiddels jarenlange ervaring met rondreizen in o.a. de Verenigde Staten, Thailand en Zuid-Afrika. Bij Kras kun je terecht voor zonvakanties, autovakanties, wintersportvakanties, rondreizen, single vakantie, busreizen, stedentrips of fly-drives stuk voor stuk reizen van hoge kwaliteit.