Van vertrek tot terugkomst: parkeren op het vliegveld zonder gedoe

Zomervakantie! We vinden het, althans de meeste Nederlanders, de leukste periode van het jaar. Maar natuurlijk zijn er eerst een paar dingen die geregeld moeten zijn voordat je hier echt van kunt genieten. De reis- en verblijfkosten zijn waarschijnlijk het eerste dat je reserveert. Maar als je met het vliegtuig reist, is het ook cruciaal om te regelen waar je de auto gaat parkeren. Wij geven je de ultieme tips hoe je zonder gedoe kunt parkeren op het vliegveld.

Reserveer vooraf een parkeerplek 

Bij Park & Fly kun je vooraf een parkeerplaats reserveren. Niet alleen kun je op deze manier enorm veel geld besparen, maar je weet ook gelijk wat je aan parkeerkosten kwijt bent. Daarnaast ben je ook zeker van een plek. Dit biedt extra zekerheid, aangezien het hoogseizoen de drukste periode is.

Valet parkeren

Bij de meeste parkeerservices kun je kiezen voor valet parking airport. Deze service bespaart veel tijd, maar is ook comfortabeler. Want je rijdt simpelweg naar de luchthaven, belt ongeveer een halfuur voor je aankomst met de parkeeraanbieder, en een chauffeur staat dan je klaar om de auto voor je te parkeren in de parkeerplaats. Bij terugkomst eigenlijk precies hetzelfde. Het is een uitstekende optie voor een korte vakantie, zoals een stedentrip. Geen gedoe met parkeren en je kunt direct de luchthaven in.

Shuttle service

Kies je liever voor een goedkopere optie? Dan kun je ook kiezen voor een gratis shuttle service. Je hoeft alleen maar naar de toegewezen parkeerplaats te rijden, te parkeren, en op een van de shuttlebussen stappen die je naar de juiste terminal brengt. Bij terugkomst word je opgehaald en ook weer teruggebracht naar de parkeerplaats. De shuttlebussen van Park & Fly bijvoorbeeld rijden regelmatig, zodat je nooit lang hoeft te wachten.

24/7 beveiliging

Iets wat niet geheel onbelangrijk is, maar je ook gedoe kan besparen, is de veiligheid van je auto. Een parkeerservice zou jouw veiligheid serieus moeten nemen. Gelukkig hebben de meeste parkeerservices een garage met 24/7 beveiliging en cameratoezicht. Zo kun je met een gerust hart op reis gaan, waar je je volledig kunt concentreren op je vlucht en reis.

Met deze tips kun je het parkeren op het vliegveld zonder gedoe regelen. Maak het jezelf makkelijk en vertrouw op een betrouwbare parkeerservice voor een stressvrije reis. Je wilt natuurlijk volop kunnen genieten van dit avontuur, of het nu een werktrip of een vakantie is. Fijne reis!