Last minute aanbiedingen

Vakantiepark Duinrell

Hier vindt u aanbiedingen van een last minute vakantie naar attractie- en vakantiepark Duinrell. Boek voordelig een vakantiehuisje of bunaglow en geniet met uw gezin in dit prachtige pretpark.

Duinrell is één van de populairste pret- en vakantieparken van Nederland. Met ruim 24 attracties en zwembaden zullen de kinderen zich er uitstekend vermaken. Maar met zo veel attracties heb je aan één dag niet genoeg. Daarom kun je overnachten in het naast gelegen vakantiepark Duinrell met ruim 400 Duingalows. En als gast van het vakantiepark heb je sowieso gratis toegang tot het attractiepark en het Tikibad. Een onvergetelijke ervaring, want wie droomt er nou niet van om in een attractiepark te wonen.

Vakantiepark Duinrell

Jong en oud kan zich prima vermaken in het in Wassenaar gelegen attractiepark Duinrell. Met ruim 24 attracties, waaronder een kikkerachtbaan, een monorail, Aqua shute en kabelbaan, lijkt plezier gegarandeerd. Voor iedereen is er wel een geschikte attractie. Rustig aan doen of juist keiharde actie, het is allemaal mogelijk in Duinrell. Een dagje uit in Duinrell is compleet zonder twee uur spetterplezier voor groot en klein in het Tikibad, het grootste glijbanenparadijs van de Benelux. Het Tikibad staat bekend om de wervelende waterattracties, supersnelle glijbanen met flitsende licht- en geluidseffecten en de tollende Space Bowls. Wie het wat rustiger aan wil doen, kan ontspannen in de Lazy River, het golfslagbad of de hotwhirlpools. De kleinste bezoekertjes kunnen lekker spetteren in het kinderbadje met uiteraard kleine glijbanen.

Vakantiepark Duinrell - Duingalows

Op Duinrell heet een bungalow een Duingalow. Alle Duingalows zijn volledig en comfortabel ingericht en voorzien van:

• een woonkamer met een zit- en eethoek en openslaande deuren naar het terras.
• een terras met tuinmeubilair en parasol.
• kabeltelevisie met basiskanalen; meer zenders zijn tegen bijbetaling beschikbaar.
• een compleet ingerichte keuken met alle basisvoorzieningen.
• slaapkamers compleet met dekbedden en kussens inclusief lakenpakket (verplichte toeslag).
• badkamer.


In het bungalowpark staan diverse typen Duingalows verspreid over het hele park. U kunt kiezen uit Comfort Basis, Comfort Plus en Comfort Extra. Van alle type bungalows zijn zowel 4 als 6 persoons bungalows beschikbaar.