Last minute hotels

aanbiedingen last minute hotels Wilt u er even voordelig tussenuit? Hier vindt u de scherpste last minute aanbiedingen voor hotels in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Spanje. Wat dacht u van een weekendje shoppen in Barcelona, een nachtje uitgaan in Antwerpen of een weekje cultuur snuiven in Rome? Hier vindt u aanbiedingen voor hotels in o.a. Antwerpen, Brugge, Amsterdam, Maastricht en Parijs.

Aanbiedingen last minute hotels

hotel aanbiedingen AmsterdamAmsterdam
De hoofdstad van Nederland is zeker de moeite waard voor weekendje weg. In Amsterdam vindt u alles op het gebied van cultuur, uitgaan, winkels, restaurants en festivals. Tijdens een weekendje Amsterdam hoeft u zich dan ook nooit te vervelen. Wilt u er een paar dagen tussenuit maar u heeft nog geen idee waar naar toe? Kies voor het veelzijdige Amsterdam en boek heel voordelig een last minute hotel in Amsterdam.

aanbiedingen last minute hotel RotterdamRotterdam
Mede doordat de gehele binnenstad in de tweede wereldoorlog geheel is verwoest, denken vele mensen dat Rotterdam toeristen weinig te bieden heeft. Dit is echter totaal niet het geval, zoals de 4 miljoen mensen die het jaarlijks trekt ook al hebben gemerkt. Rotterdam is qua geschiedenis een modernere stad dan bijvoorbeeld Amsterdam, echter heeft het voldoende te bieden op het gebied van winkelen, cultuur en uitgaan.

last minute hotels MaastrichtMaastricht
Maastricht is een stad met een eeuwenoude historie. Slenter heerlijk door de binnenstad en bezichtig de overblijfselen uit de Romeinse tijd. Bent u geen cultuur fan? Ook op andere gebieden heeft een weekendje Maastricht voldoende te bieden. Wat dacht u bijvoorbeeld van één van de grootste winkelgebieden van Nederland.

last minute aanbiedingen AmelandAmeland
Gelegen in de Waddenzee is Ameland de ideale locatie om heerlijk tot rust te komen. De schitterende natuur en de gastvrije bewoners zorgen voor de speciale charme die dit eiland uitstraalt. Hier vindt u aanbiedingen van goedkope hotels op Ameland.

weekendje TerschellingTerschelling
Liefhebbers van cultuur kennen Terschelling vanwege het Oerol festivali dat jaarlijks in juni wordt gehouden. Maar het eiland, dat voor maar liefst 80% bestaat uit natuurgebied, heeft veel meer te bieden. Vakantiegangers zullen zich hier kort of lang prima kunnen vermaken.

last minute weekendje Texel Texel
Texel is niet alleen het bekendste maar ook het grootste Waddeneiland met iets meer dan 12.000 inwoners. Er zijn een aantal kleine dorpjes te vinden op Texel. Texel is niet te groot waardoor u het eiland, de dorpjes en de natuurlijk heel gemakkelijk kunt verkennen per fiets.

last minute hotels op de VeluweVeluwe
Het nationale park de Veluwe is het grootste natuurgebed van Nederland. Een weekendje Veluwe is zeer geschikt voor iedereen die even heerlijk tot rust wil komen. Op de Veluwe kunt u dan ook heerlijke fietstochten of wandelingen door het mooie dichtbeboste gebied maken.

last minute hotels Nederlandse kustHotels aan de kust
Langs de stranden aan de Noordzeekust vindt u veel hotels aan de kust en daarmee is het een ideale bestemming voor een heerlijke zomervakantie in eigen land. Zodra de zon schijnt is het dan ook druk in de bekende badplaatsen als Scheveningen, Zandvoort of Hoek van Holland. Wilt u deze drukte ontwijken? Kies dan voor de minder bekende en kleinere plaatsjes aan de Noordzee of maak een rustgevende wandeling door het duingebied.

hotel aanbiedingen AntwerpenAntwerpen
Voor Nederlanders is Antwerpen de populairste bestemming voor een weekendje weg. De reden hiervoor is eigenlijk heel simpel; Een weekendje Antwerpen heeft alles! Of u nu wilt winkelen op de Meir of de Nationalstraat, cultuur wilt opsnuiven in het Rubenshuis, of toch liever van een terrasje wilt genieten op de Grote Markt, het kan allemaal in Antwerpen. Antwerpen is bij vrouwe met name in trek om het grote en diverse aanbod aan met name kleding winkels.

aanbiedingen hotels BruggeBrugge
Brugge is waarschijnlijk de meest romantische stad van België. Brugge is dan ook ideaal om samen met uw geliefde te bezoeken. Geniet van deze Middeleeuwse stad en maak een romantische rondvaart door de vele grachten. 

hotel aanbieding BrusselBrussel
Brussel is niet alleen de hoofdstad van België, maar natuurlijk ook van de Europese Unie. Er zijn vele grote tegenstellingen te vinden in Brussel. Zo vindt u in het centrum mooie oude art-nouveau panden, terwijl u tegelijkertijd ook moderne glazen kantoorpanden tegenkomt. Zelfs de taal in deze stad is ‘anders’ dan normaal. Brussel bestaat namelijk uit een Frans en Vlaamstalig gedeelte. Dit is terug te zien aan de straatnaambordjes. De namen worden namelijk in 2 talen weergegeven. U hoort het al; Brussel heeft genoeg tegenstellingen maar is eigenlijk toch één geheel. Bovendien is Brussel een paradijs voor de liefhebbers van cultuur.

last minute hotel GentGent
Naast Brugge is ook Gent één van de populairste Belgische steden om te bezoeken. Het bekendste gebouw van Gent is de Sint-Baafskathedraal. Hier vind u schilderijen van de beroemde Belgische schilders Rubens en Jan van Eijck.

hotel aanbiedingen ArdennenArdennen
De Ardennen is een bosrijk natuurgebied dat uitstrekt over gedeelte van België, Noord-Luxemburg en zelf een klein beetje Frankrijk. Het natuurgebied is een bebost gebied met veel heuvels, rivieren, grotten en kastelen. Een weekendje Ardennen is dan ook ideaal om heerlijk door te natuur te trekken in een gebied dat nog vrij ‘ongerept’ is. Luik en Namen zijn de meeste bekende steden in het Belgische gedeelte van de Ardennen. 

aanbiedingen hotel BerlijnBerlijn
Berlijn ligt op slechts een uur rijden van de Nederlandse grens en is eigenlijk met elk vervoersmiddel goed te bereiken. Berlijn is mede door de tweede wereldoorlog een stad vol historie. Wat dacht u bijvoorbeeld van Checkpoint Charly of de Berlijne muur? U hoort het al, tijdens een weekendje Berlijn hoeft u zich geen moment te vervelen.

hotel aanbieding KeulenKeulen
Keulen ligt net over de Nederlandse grens. De stad heeft een zeer romantische en middeleeuwse uitstraling en is dan ook ideaal om samen met uw geliefde te bezoeken.

aanbiedingen hotels LondenLonden
Een van de populairste steden is ongetwijfeld Londen. Dagelijks is er keus uit honderden musicals, toneelstukken, concerten, films en comedy-optredens. En daarnaast is Londen gewoon gemaakt om geld uit te geven, of je nu houdt van antiek, grote warenhuizen, kleding, boeken of muziek. Sommige winkelgebieden hebben zo veel te bieden dat het toeristische attracties op zich zijn geworden.

aanbieding hotel ParijsParijs
Parijs, de stad van de liefde en van de Eiffeltoren. Parijs heeft uiteraard nog veel meer te bieden dan alleen de Eiffeltoren. Wat dacht u bijvoorbeeld van het Louvre of de Notre Dam? Een weekendje Parijs heeft eigenlijk zoveel te bieden dat het teveel is om op te noemen.

hotel aanbieding RomeRome
Rome is een van de oudste steden van Europa. De geschiedenis van deze stad gaat ver terug tot het begin van het Romeinse rijk. In de stad zelf zijn vele overblijfselen uit deze tijd te vinden. Een bekend voorbeeld hiervan is het colosseum; het amfitheater uit de eerste eeuw na christus. Ga alleen wel in het voor- of najaar naar Rome, in de zomer is het er veel te heet.

aanbiedingen hotels BarcelonaBarcelona
Barcelona heeft alles! Deze metropool met 1,6 miljoen inwoners heeft een warm klimaat, ruim en divers aanbod aan winkels, een bruisend nachtleven, is gelegen aan het strand en heeft meer middeleeuwse monumenten dan enige andere Europese stad.

Loading

Hotel aanbiedingen